Ege Postası
Geri

Altınordu'da kaleci Mert Furkan Alanya yolcusu

İzmir ve Türk futbolunun yetiştirici kulübü olan TFF 2'nci Lig temsilcisi Altınordu'nun geçen sezon altyapısından vitrine çıkardığı kaleci Mert Furkan Bayram, Alanyaspor yolcusu. 19 yaşındaki file bekçisinin adı İspanyol devi Atletico Madrid'le anılırken, Süper Lig ekibi Alanyaspor'un transferi bitirdiği öğrenildi.
Altınordu'da kaleci Mert Furkan Alanya yolcusu
Haberler / Spor
18 Temmuz 2024 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir ve Türk futbolunun yetiştirici kulübü olan TFF 2'nci Lig temsilcisi Altınordu'nun geçen sezon altyapısından vitrine çıkardığı kaleci Mert Furkan Bayram, Alanyaspor yolcusu. 19 yaşındaki file bekçisinin adı İspanyol devi Atletico Madrid'le anılırken, Süper Lig ekibi Alanyaspor'un transferi bitirdiği öğrenildi. Alanyaspor'un son anda devreye girerek Altınordu yönetimiyle her konuda anlaştığı ve transferin resmi imzaya kaldığı bildirildi.

Kuzey İrlanda'da düzenlenen 2024 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımın kalesini de koruyan Mert'in turnuva biter bitmez Akdeniz ekibiyle sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Kariyeri boyunca kırmızı-lacivertli takımın formasıyla 19 maçta forma giyen 19 yaşındaki file bekçisi bu süreçte U18 ve U19 Milli Takımı'na yükselmeyi başardı. Altınordu daha önce yetiştirdiği birçok kaleciyi Süper Lig ekiplerine uğurlamıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası