Ege Postası
Geri

Bucaspor 1928'e çifte piyango

Bucaspor 1928'de Başkan Cihan Aktaş, Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan eski futbolcuları Oğuz Aydın'ın bonservis bedelinden 1 milyon 80 bin Euro pay alacaklarını açıkladı. Sarı-lacivertlilerin yine altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı 17 yaşındaki golcü Arda Usluoğlu'nun da Alanyaspor'a transferinin an meselesi olduğu öğrenildi.
Bucaspor 1928'e çifte piyango
Haberler / Spor
17 Temmuz 2024 Çarşamba 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in TFF 2'nci Lig'deki temsilcisi Bucaspor 1928'de Başkan Cihan Aktaş, Süper Lig'de Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan eski futbolcuları Oğuz Aydın'ın bonservis bedelinden 1 milyon 80 bin Euro pay alacaklarını açıkladı. Aktaş, 2016'da 16 yaşındayken Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan Bucaspor altyapısına transfer olan Oğuz Aydın'ı 2021'de 3'üncü Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşadıktan sonra 350 bin Euro ve sonraki satışından pay karşılığında Alanyaspor'a gönderdiklerini söyleyerek, genç futbolcunun gelecekte rahatlıkla Avrupa'da oynayabileceğini de belirtti.

Sarı-lacivertlilerin yine altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı 17 yaşındaki golcü Arda Usluoğlu'nun da Alanyaspor'a transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Adı daha önce Galatasaray ve Başakşehir'le de anılan, U18 Milli Takımı'nda da görev yapan Arda'nın bonservis bedeli 1.5 milyon Euro olarak belirlenmişti. Bucaspor'un eski yabancılarına olan borçları yüzünden FIFA'dan transfer yasağı alan Bucaspor 1928'e iki futbolcunun transferinden gelecek kaynak can suyu olacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası