Ege Postası
Geri

Göztepe'de Miroshi iddiası

Dış transferde şu ana kadar 5 isimle sözleşme imzalayan Göztepe, Novatus Dismas Miroshi'yi listesine ekledi.
Göztepe'de Miroshi iddiası
Haberler / Spor
16 Temmuz 2024 Salı 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de yeni sezon öncesi sol bek Djalma Silva, orta saha Isaac Solet, stoper Koray Günter, sağ bek Nazım Sangare ve kaleci Ekrem Kılıçarslan ile sözleşme imzalayan Göztepe, Novatus Dismas Miroshi'yi listesine ekledi. Belçika'nın Zulte Waregem takımının oyuncusu olan Tanzanyalıya teklifin götürüldüğü ve oyuncunun da Göztepe'ye gelmeye olumlu yaklaştığı bildirildi.

Sol bek dahil stoper ve orta sahada görev yapabilen 21 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Ukrayna'nın önde gelen kulüplerinden Shakhtar Donetsk'te kiralık olarak forma giymişti. Miroshi, Ukrayna temsilcisinde 5 maça çıktı. Ülkesinde Biashara United takımında futbola başlayan genç futbolcu, Azam FC'de de oynadıktan sonra İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımına transfer oldu. Aynı ülkede TLV Bat Yam'da görev yapan oyuncu, Belçika ekibi Zulte Waregem'e transfer oldu. Miroshi'nin Waregem ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası