Ege Postası
Geri

Göztepe'de Ertan'dan transfer güvencesi

Göztepe'de CEO Kerem Ertan taraftarın çağrısına kayıtsız kalmadı. Ertan, "Bizlere geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşatan kadromuzu güçlendirmek, ait olduğumuz Süper Lig'de kalıcı ve başarılı olmak, orta vadeli hedeflere ulaşmak için başkanımız ve teknik kadromuzun çalışmaları hassasiyet, titizlik ve hız ile yürütmekte olduğuna lütfen inanın ve güvenin" dedi.
Göztepe'de Ertan'dan transfer güvencesi
Haberler / Spor
15 Temmuz 2024 Pazartesi 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

üper Lig'de yeni sezona Slovenya kampında hazırlanan ve ilk özel maçında İngiltere 1'inci Lig ekiplerinden Charlton Athletic'e 3-1 yenilen Göztepe'de taraftarlar şu ana kadar iyi transferler yapılmamasına isyan etti. Futbolseverler Göztepe'nin yüzde 70 hisselerini elinde bulunduran Sport Republic şirketine veryansın ederken, CEO Kerem Ertan taraftarın çağrısına kayıtsız kalmadı.

Çalışmaların titizlikle sürdüğünü ifade eden Ertan, "Bizlere geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşatan kadromuzu güçlendirmek, ait olduğumuz Süper Lig'de kalıcı ve başarılı olmak, orta vadeli hedeflere ulaşmak için başkanımız ve teknik kadromuzun çalışmaları hassasiyet, titizlik ve hız ile yürütmekte olduğuna lütfen inanın ve güvenin" dedi.

STEPHEN ODEY YOLA ÇIKTI

Şu ana kadar sol bek Djalma Silva, orta saha Isaac Solet, sağ bek Nazım Sangare, stoper Koray Günter ve kaleci Ekrem Kılıçarslan'ı renklerine bağlayan Göztepe, Nijeryalı forvet Stephen Odey için çalışmalarını hızlandırdı. Danimarka'nın Randers takımında top koşturan 26 yaşındaki forvete teklifin iletildiği, kulüplerin de prensipte anlaştığı kaydedildi. Randers takımında geçen sezon 34 resmi maça çıkan Odey 4 kez fileleri sarstı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası