Ege Postası
Geri

Altınordu'da öncelik golcüde

Türkiye 1'inci Ligi'nde ikinci yarı öncesi 7 futbolcusuyla vedalaşan Altınordu, ara transfer döneminde önceliği golcü transferine verecek.
Altınordu'da öncelik golcüde
Haberler / Spor
28 Aralık 2016 Çarşamba 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kırmızı lacivertlilerde santrforlar Göksu ve Üstün'le yolların ayrılmasının ardından kadroda forvet olarak sadece altyapıdan yetişen Fatih Aktay kaldı. Teknik heyetin gurbetçi genç bir golcüyü kadroya dahil etmek için kolları sıvadığı öğrenildi. Futbolcunun ailesinden onay alması halinde Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Altınordu, orta sahaya ve kanada da birer takviye yapacak.

Öte yandan Genel Kaptan Sedat Gündoğdu ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yardımcılarıyla birlikte İngiltere'ye gitti. Teknik heyetin, Manchester City ve Tottenham kulüplerinin antrenman sistemlerini inceleyeceği, ayrıca Premier Lig'de 2 maçı takip edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Alman futbolunu mercek altına alan Altınordu, 31 Aralık'ta İzmir'e dönecek. Altınordu, devre arası hazırlıklarını 2-8 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek'te yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası