Ege Postası
Geri

Altınordu, dibi gördü

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk 4 haftada henüz puanla tanışamayan Altınordu, son sıraya kadar geriledi.
Altınordu, dibi gördü
Haberler / Spor
21 Eylül 2023 Perşembe 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni sezon öncesinde kadrosunun büyük bölümünü altyapısından yetişen gençlerden oluşturan ve dış transferde sadece 6 takviye yapan Altınordu’da işler istenildiği gibi gitmiyor. 1 haftası bay olmak üzere ilk 4 haftada henüz puanla tanışamayan kırmızı-lacivertliler, ligde son basamak olan 19. sıraya kadar geriledi. İzmir temsilcisi bu süreçte Nazilli, Beyoğlu ve Ankara Demir’e kaybetti. Rakip filelere 4 gol atan Altınordu, kalesinde ise 7 gol gördü.

Gidişatın düzelmesi için çözüm arayan Teknik Direktör Atilla Küçüktaka'nın ve yardımcılarının bu hafta içerisinde gerçekleşen antrenmanlarda takıma özel olarak programlar uyguladığı, tüm oyuncularla birebir ilgilendiği öğrenildi.

Öte yandan Altınordu, 23 Eylül Cumartesi günü Bursaspor’a konuk olacak. İzmir temsilcisinin kaybetmesi durumunda ise ligin dibine adeta demir atmış olacak. (İHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası