Ege Postası
Geri

Altınordu gençleri Çağlar'ın izinde

ALTINORDU'daki başarılı futboluyla A Milli Takım'a kadar yükselerek başta Beşiktaş olmak üzere yerli ve yabancı pek çok kulübün takibine giren genç stoper Çağlar Söyüncü, A Takım'a yükselen arkadaşlarına örnek oldu.
Altınordu gençleri Çağlar'ın izinde
Haberler / Spor
7 Ocak 2016 Perşembe 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da Çağlar gibi Cengiz Ünder ve Yusuf Acer bu sezon ilk 11'in vazgeçilmezleri arasında yer alırken, Antalya kampına dahil edilen Alican Özfesli, Alim Harlak, Fatih Aktay, Kerim Alıcı, Berk Erel ve Recep Yemişçi teknik heyetin gözüne girme mücadelesi veriyor.

Geçen sezon B Takım'da görev yapan çok sayıda gencin ligin ilk yarısında A Takım seviyesine yükseldiğini dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Çağlar, Cengiz ve Yusuf, bu şansı iyi kullanarak kalıcı olmayı başardılar. Diğer gençlerimiz de bu yolda yürümeye başladılar. Hedefimiz bir iki sezon içinde tümü Altınordu patentli oyunculardan kurulu bir kadroyla mücadelemize devam etmek" dedi. Altınordu, ikinci hazırlık maçında yarın saat 12.00'de Bursaspor'la karşılaşacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası