Ege Postası
Geri

Altun'dan 'Katar' açıklaması: İkili anlaşmalar devam edecek

Borsa İstanbul’daki yüzde 10’luk payın Katarlılara satılmasına yönelik tepkiler sürerken İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada Katarlılarla yapılan anlaşmanın ülke ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olduğunu öne sürerek, anlaşmaların devamının geleceğini belirtti.
Altun'dan 'Katar' açıklaması: İkili anlaşmalar devam edecek
Haberler / Güncel
28 Kasım 2020 Cumartesi 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Borsa İstanbul’daki yüzde 10’luk payın Katarlılara satılmasına yönelik tepkiler sürerken İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada Katarlılarla yapılan anlaşmanın ülke ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olduğunu öne sürdü. 

Fahrettin Altun, sosyal medyadan hesabından şu paylaşımları yaptı: 

"Tüm dünyayı siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgınına rağmen hukuk ve ekonomi alanlarında güçlü reformların hazırlığını yaparak Türkiye’yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız.  Ülkemize üst düzey uluslararası yatırım çekmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. İki gün önce gerçekleştirilen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6. Toplantısı bunun somut ve başarılı bir örneğidir.

Ülkemizin ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olan söz konusu ikili anlaşmaları, daha birçok uluslararası yatırımcıyla devam ettirmeye ve mandacı zihniyete teslim olmadan ekonomimizi ve ülkemizi daha da büyütmeye kararlıyız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası