Ege Postası
Geri

Amerikan Senatosu Suriye tasarısı oylamasını erteledi

ABD Kongresi'nin üst kanadı olan Senato, Suriye’ye müdahale konusunda yapılacak oylamayı erteleme kararı aldı. Oylamanın çarşamba günü yapılması bekleniyordu. Senato Çoğunluk Lideri Demokrat Harry Reid, yaptığı açıklamada, Suriye konusunda...
Amerikan Senatosu Suriye tasarısı oylamasını erteledi
Haberler / Dünya
10 Eylül 2013 Salı 02:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD Kongresi'nin üst kanadı olan Senato, Suriye’ye müdahale konusunda yapılacak oylamayı erteleme kararı aldı. Oylamanın çarşamba günü yapılması bekleniyordu.

Senato Çoğunluk Lideri Demokrat Harry Reid, yaptığı açıklamada, Suriye konusunda uluslararası tartışmalar sürerken oylama yapmanın faydalı olmayacağını vurguladı. Reid, "önemli olan oylamayı ne kadar hızlı yaptığımız değil, ne kadar başarılı yaptığımızdır” ifadelerini kullandı.

Senato’da giderek artan tasarı karşıtı senatörlerin de erteleme kararı alınmasında etkili olduğu ifade ediliyor. CNN'nin Senatörler arasında son yaptığı anket tasarıya destek veren senatör sayısı 20'de kalmıştı. 25 senatörün tasarıya karşı çıktığı ifade edilirken 55 senatörün ise kararsız olduğu görülüyordu. Yetkililer ertelemeye rağmen oylamanın bu hafta gerçekleşebileceğini belirtiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası