Ege Postası
Geri

Cameron 'kırmızı kutusunu' trende bıraktı

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın, önemli ve gizli bilgilerin olduğu ‘kırmızı kutu’ diye adlandırılan çantasını trende sahipsiz bıraktığı iddia edildi. İngiliz Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre Başbakan Cameron büfeye...
Cameron 'kırmızı kutusunu' trende bıraktı
Haberler / Dünya
9 Eylül 2013 Pazartesi 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere Başbakanı David Cameron'ın, önemli ve gizli bilgilerin olduğu ‘kırmızı kutu’ diye adlandırılan çantasını trende sahipsiz bıraktığı iddia edildi. İngiliz Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre Başbakan Cameron büfeye giderken çantayı masasının üzerine bıraktı.

Gazetede, yolcular tarafından çekildiği öne sürülen ve üzerinde anahtarı ile birlikte masada duran kırmızı kutunun fotoğrafı da yayınlandı. Haberde, "Yolcular çantanın içini karıştırarak hükümetin Suriye konusundaki gizli planlarını okuyabilirdi." ifadelerine yer verdi.

Gazeteye konuşan eski Başbakan Yardımcısı John Prescott, bir başbakanın hükümet sırları konusunda bu kadar gevşek olmasına şaşırdığını belirterek, “Kutuda Suriye hakkında gizli detaylı istihbarat bilgileri olabilirdi. Ben olsan gözümün önünden ayırmazdım.” diye konuştu.

Başbakanlık sözcüsü konuyla ilgili yaptığı açıklama gazetenin iddialarını reddederek, “Kutu hiçbir zaman başıboş bırakılmadı. Güvenlik ekibi her zaman oradaydı.” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası