Ege Postası
Geri

Anadolu Ateşi'nden Troya gösterisi

İzmir'e gelecek olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 28 Kasım Cuma günü, Mavişehir Spor Salonu'nda Troya gösterisini sahneleyecek.
Anadolu Ateşi'nden Troya gösterisi
Haberler / Magazin
20 Kasım 2014 Perşembe 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun dans gösterisi Troya uzun bir aradan sonra İzmirli izleyiciler ile buluşacak. Troya efsanesine hayat veren Anadolu Ateşi, sanat tarihinin bu ölümsüz eserine, anayurdundan, 3 bin yıl sonra merhaba diyor. Hitit Kralı Tuthalia'dan Akhileus'a, Büyük İskender'den Roma İmparatoru Sezar'a, Pers kralı Kserkses'den Bizans kralı Konstantinus'a, Fatih Sultan Mehmet'ten Mustafa Kemal Atatürk'e kadar çağlar aşan dünya liderlerinin düşlerini süsleyen ışıklı şehir, unutulmaz anlara sahne oluyor. Mustafa Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Troya yıkıntılarından yükselen çığlık ve 3 bin yıllık mistik bir düşün yeniden hayat buluşunun sergilendiği oyunun biletleri Biletix, Mavişehir Spor Salonu, Kitapsan Alsancak ve Konak'ta satışa sunuldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası