Ege Postası
Geri

Anadolu Birliği'nden Başbakan'a hem teşekkür hem talep

Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na İzmir’de Başbakanlık Ofisi için teşekkür etti. Ademhan, aynı zamanda AK Parti’den barış sürecinin kararlılıkla sürdürülmesi yönünde beklentilerinin olduğunu kaydetti.
Anadolu Birliği'nden Başbakan'a hem teşekkür hem talep
Haberler / İzmir
2 Şubat 2015 Pazartesi 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan ve yönetim kurulu üyeleri Başbakan Ahmet Davutoğlu’ya Kaya Termal Otel’de yapılan STK buluşmasında bir araya geldi. Ademhan, Davutoğlu’na İzmir’de verdiği mesajların kendilerini memnun ettiğini
kaydederek, “İzmir’de Başbakanlık Ofisi’nin açılacak olması İzmir’imiz çok önemli bir
adımdır. Bu sizin İzmir’e verdiğiniz önemi ifade ediyor. Bu adımla İzmir’in talihinin
değişeceğini düşünüyoruz” dedi.Ademhan, AK Parti’nin çözüm süreci ile ilgili kararlılığını da gördüklerini belirterek,“Beklentimiz bu sürecin devam ettirilmesi ve başarıya ulaşmasıdır. Barış sürecinin başarısıinsanımızı acılardan kurtaracak ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır” diyekonuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da, barış süreci ile ilgili kararlılıklarının sürdüğünü söyledi. Davutoğlu, İzmir’i her açıdan önemsediklerini de kaydetti.Buluşmada Ademhan, Başbakan Davutoğlu’na ninesinin okuduğu duanın yazılı olduğu bir plaket hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası