Ege Postası
Geri

Anafen’li küçük öğrencilerden anlamı büyük yardım

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Anafen Dershanesi'nde öğrenim gören 30’a yakın ilköğretim okulu öğrencisi, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla yardıma muhtaç olanlara kumanya yardımı topladı. Öğrenciler aldıkları kumanyaları...
Anafen’li küçük öğrencilerden anlamı büyük yardım
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2013 Cuma 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Anafen Dershanesi'nde öğrenim gören 30’a yakın ilköğretim okulu öğrencisi, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla yardıma muhtaç olanlara kumanya yardımı topladı. Öğrenciler aldıkları kumanyaları Eğitim Sevenler Derneği'ne (ESDER) teslim etti.

    Ereğli’de öğrenim gören ilköğretim okulu öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek yardım kampanyası düzenlendi. Ailelerinin de desteğini arkalarına alan öğrenciler, biriktirdikleri paralarla kendi aralarında görev dağılımı yaparak kumanya alımını gerçekleştirdi. Alınan kumanyalar ise yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara dağıtılmak üzere Ereğli Eğitim Sevenler Derneğ'ine teslim edildi.

    Dernek binasında gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Eğitim Sevenler Derneği Başkanı Nail Kazlı, öğrencilerin bu duyarlılığından dolayı çok etkilendiklerini söyledi. Kazlı konuşmasında “Anafen Dershanesi öğrencileri kendi aralarında topladıkları paralarla aldıkları kumanyaları bizlere teslim ettiler. Bizlerde onlar adına yardıma ihtiyaç duyan ailelere ve vatandaşlara bu yardımları ulaştıracağız. Küçük yaşlarına rağmen bu böyle bir yardımı gerçekleştiren öğrencilerimizi ailelerini ve okul idaresini kutluyorum.” dedi.

    Öğrenci arkadaşları adına konuşan Lütfi Özdemir de yaptıkları yardımdan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası