Ege Postası
Geri

Anıtkabir yolcularına görkemli karşılama

Selçuk Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen Anıtkabir ziyaretine trenle katılanları Selçuk Garı’nda Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte büyük bir halk kitlesi karşıladı.
Anıtkabir yolcularına görkemli karşılama
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2012 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Ellerinde karanfillerle trenin gara girmesini bekleyen Başkan Ülgür ve Selçuk Halkı Anıtkabir yolcularını alkışlarla karşıladı.

30 saatten fazla süren tren yolculuğuna rağmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmış ve ona saygı ve bağlılığını sunmuş olmanın verdiği enerjiyle son derece mutlu görünen Anıtkabir yolcuları da garda bekleyen kalabalığı ellerindeki Türk Bayrakları ve sloganlarla selamladı. Anıtkabir yolcuları kendilerini karanfillerle karşılayan Başkan Ülgür’e bu güzel organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederken Başkan Ülgür de bu önemli ziyaretin hiçbir aksaklık yaşanmadan tamamlanmasını sağlayan tüm görevlilere ve katılarak ya da manevi anlamda destekleyerek güç veren tüm Selçuklulara teşekkür etti. 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası