Ege Postası
Geri

Ankara Dağ Filmleri Festivali başlıyor

Ankara Dağ Filmleri Festivali, 26 - 28 Nisan 2013 tarihlerinde, doğa, keşif, macera ve belgesel filmleri sinema tutkunlarıyla buluşuyor. Festivalde ödül rekortmeni filmlerin yanı sıra macera ile adrenalin dolu toplam 22 film ücretsiz gösterilecek....
Ankara Dağ Filmleri Festivali başlıyor
Haberler / Kültür - Sanat
16 Nisan 2013 Salı 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Dağ Filmleri Festivali, 26 - 28 Nisan 2013 tarihlerinde, doğa, keşif, macera ve belgesel filmleri sinema tutkunlarıyla buluşuyor. Festivalde ödül rekortmeni filmlerin yanı sıra macera ile adrenalin dolu toplam 22 film ücretsiz gösterilecek.

Dağ Kültürü Derneği ile Mineral Event tarafından bu yıl “Maceraya Hazır Ol” temasıyla 4 kez düzenlenen film festivali, Ankara Barosu ve Ankara Dağcılar Birliği ev sahipliğinde yapılıyor.

EN İYİ DOĞA FİLMLERİ İZLENECEK

Dünya festivallerinde gösterilen 500’den fazla film arasından belirlenen 2013 seçkisi 3’ü yerli 19’u yabancı olmak üzere toplam 22 filmden gösterilecek.

Filmler; “Ülkemizden”, “Dünyadan”, “Keşif Ruhu”, “Doğa-Çevre-İnsan”, “Su Dünyası”, “Bisiklet”, “Kayak”, “Autrans Özel Seçkisi” ve “Doğa Filmleri Yarışması Finalistleri” olmak üzere, 9 tema başlığı altında toplanıyor.

Seçkide; rafting, dalış, dağcılık, kaya tırmanışı, base jump, kayak, dağ bisikleti gibi doğa sporlarının yanı sıra, çevre ve doğa belgeselleriyle gezi, keşif ve insan hikayeleri de yer alıyor.
Tüm film gösterimlerinin ücretsiz izleneceği festival kapsamında, kitap sergileri, söyleşiler ve ödüllü yarışmalar da düzenleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası