Ege Postası
Geri

Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bayram coşkusu

Ankara’nın önemli manevi mekanlarından Hacı Bayram-ı Veli Camisi’ne gelen vatandaşlar, bayram namazını kıldı. Caminin dolmasıyla beraber Başkentliler cami avlusuna da sedir sererek namazlarını kıldı. Başkent’te bayram namazının adresi...
Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bayram coşkusu
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2013 Perşembe 08:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’nın önemli manevi mekanlarından Hacı Bayram-ı Veli Camisi’ne gelen vatandaşlar, bayram namazını kıldı. Caminin dolmasıyla beraber Başkentliler cami avlusuna da sedir sererek namazlarını kıldı.

Başkent’te bayram namazının adresi Anadolu’nun manevi merkezlerinden biri olan Hacı Bayram-ı Veli Camisi oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren camiye gelen vatandaşlar camiyi doldurdu. Bazı vatandaşlar ise bayram namazını caminin dışında kılmak zorunda kaldı.

Başkentliler sabahın erken saatlerinde Hacı Bayram-ı Veli’nin türbesinin de olduğu Cami’ye geldi. Burada önce Hacı Bayram-ı Veli’nin kabrinin bulunduğu türbenin önünde dualar eden vatandaşlar, daha sonra camiye girdi. Caminin dolmasıyla da bazı vatandaşlar caminin avlusuna serilen sedirler üzerinde namazlarını eda etti. Ramazan bayramı namazını tekbir ve dualarla eda eden Başkentliler namazın ardından cami avlusunda bayramlaşarak camiden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası