Ege Postası
Geri

Ankara'da izinsiz gösteri

Ankara'da bir grup gösterici yolu trafiğe kapatarak çöpleri ateşe verdi. Grup, müdahale için gelen çevik kuvvet ekipleri ve TOMA'yı görünce ara sokaklara kaçtı. 'Gezi Parkı' olaylarını protesto eden 25 - 30 kişilik bir grup, dün akşam...
Ankara'da izinsiz gösteri
Haberler / Güncel
1 Eylül 2013 Pazar 01:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara'da bir grup gösterici yolu trafiğe kapatarak çöpleri ateşe verdi. Grup, müdahale için gelen çevik kuvvet ekipleri ve TOMA'yı görünce ara sokaklara kaçtı.

'Gezi Parkı' olaylarını protesto eden 25 - 30 kişilik bir grup, dün akşam saatlerinde Kenndy Caddesi'nde toplandı. Polis, gruba yolu trafiğe kapatmamaları yönde uyarılarda bulundu. Uyarılara aldırış etmeyen yüzleri maskeli eylemciler, yola çöp konteynırlarını taşıyarak çöpleri ateşe verdi. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri ve TOMA'lar müdahale için harekete geçti. Ekiplerin geldiğini gören eylemciler ara sokaklara kaçtı. Eylemciler tarafından yakılan ateş, TOMA tarafından söndürülerek yol temizlendi.

Çevik kuvvet ekipleri ile eylemciler arasındaki kovalamaca ara sokaklarda da devam etti. Gezi Parkı eylemlerinin Ankara'daki sembolü haline gelen Kuğulu Park'a giden ekipler, burada boş standlarla karşılaştı. Yüzleri maskeli eylemcilerin polislerin geldiğini görünce buradan da kaçtığı görüldü. Çevik kuvvet ekiplerinin Kenndy Caddesi'ndeki bekleyişi sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası