Ege Postası
Geri

Ankara'da öldürülen DHKP-C'li Karataş Çorum'da toprağa verilecek

Ankara Dikmen'de Emniyet Genel Müdürlüğü ek binası ile polis evine dün gece roketli saldırı düzenleyen ve güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ölen DHKP-C'li Muharrem Karataş, yarın memleketi Çorum'da toprağa verilecek. DHKP-C terör...
Ankara'da öldürülen DHKP-C'li Karataş Çorum'da toprağa verilecek
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Dikmen'de Emniyet Genel Müdürlüğü ek binası ile polis evine dün gece roketli saldırı düzenleyen ve güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ölen DHKP-C'li Muharrem Karataş, yarın memleketi Çorum'da toprağa verilecek.

DHKP-C terör örgütü üyesi olan Karataş'ın ölüm haberi yakınlarına bildirildi. Çorum merkeze bağlı Yoğun Pelit köyünde oturan Muharrem Karataş'ın yakınları cenazeyi almak için Ankara'ya gitti.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Karataş, Çorum'da DHKP-C terör örgütü adına silahlı eylemlere katılması nedeniyle 2003 yılında gözaltına alınarak tutuklandı ve 2 yıl hapis yattı. Karataş daha sonra farklı illerde örgütün eylemlerine katılması nedeniyle tekrar tutuklandı ve bir süre hapis yattıktan sonra serbest kaldı. Bu arada Karataş'ın, uzun yıllar Yunanistan'da örgüt tarafından silahlı eğitim aldığı da iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası