Ege Postası
Geri

Ankara'daki “inciraltı” zirvesinin tarihi belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçtiğimiz Cuma günü İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyelerine planlama aşamasında olan İnciraltı ile ilgili değerlendirme yapmak için Ankara’ya daveti etmişti. Ankara’daki zirvenin yarın (Salı) gerçekleşeceği öğrenildi. Her iki belediyeden kimlerin başkente gideceği ise bugün netlik kazanacak.
Ankara'daki “inciraltı” zirvesinin tarihi belli oldu!
Haberler / İzmir
12 Ekim 2020 Pazartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de yıllardır gündemde olan ancak bir türlü çözüme kavuşmayan İnciraltı’nın planlamasıyla ilgili kritik viraja girildi. Planlama çalışmalarını yürüten ve yılsonuna kadar bu çalışmaları tamamlayacağı belirtilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyelerini Ankara’ya davet edilmişti.

TASLAK PLAN VERİLECEK Mİ'

Bakanlığın, gelinen aşamayla ilgili belediyelere bilgi verip vermeyeceği, hazırlanan taslak planı sunup sunmayacağı merak konusu…Sürecin İzmir’deki ayağını yürüten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, geçtiğimiz günlerde, “İnciraltı, belediyelerimiz, oda-borsa-meslek kuruluşlarımız, STK'lar ve bölgedeki toprak sahiplerinin de içerisinde olduğu bir süreç ile planlanacak. Herkesin, her kurumun görüş ve önerilerine açık bir şekilde yürütülecek sürecin sonunda İzmir'imiz kazanacak” açıklamasında bulunmuştu.(gundemebakış)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası