Ege Postası
Geri

Ankara’da alkollü sürücü önce yayalara sonra karşıdan gelen araca çarptı

Başkent’te alkollü bayan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce 2 yayaya çarptı, daha sonra karşıdan gelen bir araçla çarpıştı. Kazada 2 yaya yaralandı. Alkollü sürücü olay yerinden kaçtı. Kaza, gece saatlerinde Tunalı Hilmi...
Ankara’da alkollü sürücü önce yayalara sonra karşıdan gelen araca çarptı
Haberler / Güncel
15 Kasım 2013 Cuma 07:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkent’te alkollü bayan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce 2 yayaya çarptı, daha sonra karşıdan gelen bir araçla çarpıştı. Kazada 2 yaya yaralandı. Alkollü sürücü olay yerinden kaçtı.

Kaza, gece saatlerinde Tunalı Hilmi Caddesi 23 numara önünde meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen kadın sürücü, 06 GIY 48 plakalı aracıyla önce kaldırımdaki 2 yayaya daha sonra da karşıdan gelen 06 EV 4845 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 yaya yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu. Alkollü kadın sürücü olay yerinden kaçtı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yerde acı içinde kalan 2 yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Tunalı Hilmi Caddesi kısmen trafiğe kapandı. Polis ekipleri, kaçan alkollü sürücüyü arıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası