Ege Postası
Geri

Ankara’da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Başkentte, yolun karşısına geçmek isteyen şahıs otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise hafif yaralandı. Kaza, saat 00.00 sıralarında Mevlana Bulvarı’nda, Gölbaşı girişi yakınlarında gerçekleşti. Dolmuştan...
Ankara’da kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 03:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkentte, yolun karşısına geçmek isteyen şahıs otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise hafif yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Mevlana Bulvarı’nda, Gölbaşı girişi yakınlarında gerçekleşti. Dolmuştan inen Mehmet Fahri Kayganacıoğlu (60) anayolun diğer tarafında otoparktaki aracına ulaşmak için karşıya geçmek istedi. Sol şeride kadar ilerleyen Kayganacıoğlu’na, bu sırada Gölbaşı istikametine seyreden 06 DB 3916 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanıp yere düşen Kayganacıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti, otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Üstü gazetelerle kapatılan Kayganacıoğlu’nun cesedi yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna götürüldü. Ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı ise daha sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Otomobilin ön camı ve kaportasındaki hasar ile kan izleri dikkat çekti. Kayganacıoğlu’nun Ankara Barosu’na kayıtlı avukat, kimliği açıklanmayan yaralı sürücünün ise Dışişleri Bakanlığı’nda görevli olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası