Ege Postası
Geri

Ankaragücü İzmir'e gelemiyor

İZMİR İl Spor Güvenlik Kurulu, Göztepe yönetimi karşı çıkmasına rağmen, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak maçta Ankaragücü tanraftarlarının alınmamasını kararlaştırdı.
Ankaragücü İzmir'e gelemiyor
Haberler / Spor
3 Nisan 2015 Cuma 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Göztepe'nin rakip taraftarların alınıp alınmaması kararını İl Spor Güvenlik Kurulu'na bırakmasının ardından Vali Mustafa Toprak, bugün Kulüp Başkanı Mehmet Sepil ve 2'nci Başkan Fatih Dalan'la bir araya geldi. Vali Toprak, 2 kulüp taraftarı arasındaki husumeti dikkate alarak Ankaragücü taraftarının maça alınmaması yönünde görüş bildirdi. 

Bunun üzerine İl Spor Güvenlik Kurulu da müsabakayı sadece Göztepe seyircisinin izlemesini kararlaştırdı.

GÖZTEPE YASAĞA KARŞIYDI
 
SARI kırmızılı taraftarlarının bu sezon pek çok deplasmana gidişi, rakip takımın bulunduğu il ya da ilçenin spor güvenlik kurulu tarafından yasaklanan Göztepe yönetimi, pazar günü oynanacak maç için Ankaragücü taraftarının İzmir'e gelmesine karşı çıkmamıştı.

TARAFTARDAN FARKLI SES

Yönetimin Ankaragücü taraftarının maça alınmasına karşı çıkmama kararı, Göztepeli taraftarları ikiye böldü. Sosyal medya üzerinden görüş bildiren bir grup taraftar, her futbolseverin takımını deplasmanda destekleme özgürlüğü olduğunu savunarak, "Göztepe kendine yakışanı yaptı. Renk aşkına yasak konmamalı" mesajını verirken, bazıları da, "Ankaragücü taraftarı olay çıkarıp, ceza almamıza yol açabilir. Biz Başkent'teki 3 maçı da izleyemedik. Onlar da İzmir'e gelmesin" ifadelerini kullanmıştı.



'UÇAN ADAMLAR'DAN KULÜP ZİYARETİ

Geçen hafta Pazarspor deplasmanında Göztepe'nin attığı ilk golden sonra sonra sevinç anında tribünden düşüp yaralanan 3 taraftar, yönetim ve futbolcuları ziyaret etti. 

Tribün korkuluklarının kırılmasıyla zemine çakılıp dili nefes borusunu tıkadığı için hayati tehlike yaşayan Hasan Mutlu, kendisine ilk müdahaleyi yapan futbolcu Mehmet Erdem Uğurlu ile sağlık ekibine çiçek verdi. Olayı hafif sıyrıklarla atlatan Hakan Karadağ ve Ferhat Daşdelen ise gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Olayın son derece üzücü olduğunu belirten Başkan Vekili Talat Papatya, "Arkadaşlarımızın talihsiz kazayı hafif şekilde atlatması bizi çok mutlu etti" dedi. Hasan Mutlu'da Pazarspor maçında taktığı atkıyı Talat Papatya'ya hediye etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası