Ege Postası
Geri

Anne ve oğul evde ölü bulundu

Çamdibi semtinde Kerim Yayla (50), birlikte yaşadığı annesi Huriye Yayla (71) ile birlikte ölü bulundu. Anne ile oğlunun, ilk incelemeye göre, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirtilirken, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.
Anne ve oğul evde ölü bulundu
Haberler / 3. Sayfa
25 Şubat 2013 Pazartesi 18:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Olay,saat 14.00 sıralarında, 5070 Sokak 2 numarada yaşandı. Sevgi Haşlan, üst katta oturan ağabeyi Kerim Yayla ve onun birlikte yaşadığı annesi Huriye Yayla’dan telefonla arayıp haber alamayınca evlerine gidip baktı. Haşlan, yakınlarıyla birlikte girdiği evde, annesi Huriye Yayla’nın divanda, ağabeyi Kerim Yayla’nın ise sandalyede cansız bedenleriyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ilk incelemede, anne ile oğlunun kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Nöbetçi savcının talimatıyla anne ile oğlunun cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenip otopsi yapılması amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Bekar olan Kerim Yayla’nın kısmi görme engelinin bulunduğu, uzun yıllardır annesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası