Ege Postası
Geri

Anneler eğitimde çocukları oyun odasında

Karabağlar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarda kadınlara ve çocuklara da çok önem veriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kadın ve aile danışmanlığı hizmeti alan ve eğitim seminerlerine katılan kadınların çocukları için oyun odası oluşturdu.
Anneler eğitimde çocukları oyun odasında
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Aralık 2014 Perşembe 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Anneleri eğitimdeyken çocukları da oyun odalarında hoşça vakit geçiriyor. Anneler ayrıca çocuklarını nereye bırakacakları konusunda endişe yaşamazken gönül rahatlığıyla da belediyenin tanıdığı bu hizmetten faydalanıyorlar.

Bozyaka’da hizmet veren Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü başlattığı yeni bir uygulamayla kadınların hayatlarını kolaylaştırıyor. Şimdiye kadar çok sayıda kadın için eğitim seminerleri düzenleyerek onlara danışmanlık hizmeti veren Karabağlar Belediyesi, şimdi de oluşturulan çocuk oyun odasıyla psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti almaya ve eğitim seminerlerine katılmaya gelen kadınların çocuklarına hizmet veriyor. Rengarenk boyanan ve çocukların hoşça vakit geçirip oyunlar oynayabilmeleri için düzenlenen çocuk oyun odasında annelerini bekleyen çocuklar, çocuk gelişim uzmanı eşliğinde resimler yapıyor, farklı arkadaşlıklar edinerek onlarla kaynaşıyorlar.

KADINLAR ÇOK MEMNUN

Eğitim seminerlerine katılarak aile ve kadın sorunları, psikolojik ve hukuki danışmanlık konularında eğitim alan kadınlar, çocuklarının yanlarında gelip çocuk oyun odalarında oyun oynamalarından oldukça memnun. Daha önceleri buraya gelirken çocuklarını bırakacak yer aradıklarını, bunun da çok zor olduğunu belirten kadınlar belediyenin bu hizmetinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası