Ege Postası
Geri

Antalya Büyükşehir, ACAT ile işbirliği protokolü imzaladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Acil ve Afet Derneği (ACAT) ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında her iki taraf Antalya için önemli projeler üretecek.     Her 2 taraf her türlü acil ve afet hallerine hazırlık...
Antalya Büyükşehir, ACAT ile işbirliği protokolü imzaladı
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Acil ve Afet Derneği (ACAT) ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında her iki taraf Antalya için önemli projeler üretecek.

    Her 2 taraf her türlü acil ve afet hallerine hazırlık ve müdahale için sağlıkla ilgili gerçekleştireceği yurtiçi ve yurtdışı faaliyet, aktivite, eğitim ve görevin yerine getirilmesi sırasında işbirliği yapacak. Ayrıca uluslararası eğitim, tatbikat, bilimsel çalışma ve panel, proje ve etkinlik düzenleyecek. ACAT ve Büyükşehir Belediyesi, protokol kapsamında stratejik planlar oluşturacak.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, imzalanan protokolün Antalya için büyük önem taşıdığını kaydetti. Başkan Akaydın, şehir yöneticilerinin acil durumlara her zaman hazırlıklı olması gerektiğini belirterek, “ACAT ile imzalanan protokol, gelecekte yaşanabilecek olumsuzluklar öncesi önlem alınması açısından çok önemlidir. Her iki kurumun birlikte üretecekleri bilimsel çalışmalar, Antalya’ya büyük fayda getirecektir.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası