Ege Postası
Geri

ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Parlak’a ‘En İyi Makale Ödülü’

Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Parlak’ın yazdığı makale ‘yılın en iyi makalesi’ seçildi. ÇÜ Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre,...
ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Parlak’a ‘En İyi Makale Ödülü’
Haberler / Genel
4 Temmuz 2013 Perşembe 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Parlak’ın yazdığı makale ‘yılın en iyi makalesi’ seçildi.

ÇÜ Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Parlak’ın Edinburg Üneversitesi’nden Prof. Dr. Alastair H.F. Robertson ve İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Timur Ustaömer ile ortak yazarlığını yaptığı makale, Avrupa Yerbilimcileri ve Mühendisleri Kurumu tarafından verilen ‘Yılın En İyi Makalesi’ ödülüne layık görüldü.

Petroleum Geoscience(Petrol Bilimleri) dergisinde yayınlanan makale, Doğu Akdeniz bölgesindeki okyanusal basenlerin paleozoyik-Orta Miyosen dönemi bütünleşik jeolojik ve tektonik gelişiminin sentezini içeriyor. Yılın en iyi makalesi ödülüne layık görülen çalışma, Doğu Akdeniz bölgesinde gelecekte yapılacak olan hidrokarbon aramaları için önemli bir kaynak olarak gösteriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası