Ege Postası
Geri

Aracın çarpıp kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı

Ankara'da bir aracın çarpıp kaçtığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralının ilk tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılması sırasında olay yerine hızlı gelen bir araç ise kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Kaza, dün...
Aracın çarpıp kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı
Haberler / Güncel
11 Kasım 2013 Pazartesi 08:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara'da bir aracın çarpıp kaçtığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralının ilk tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılması sırasında olay yerine hızlı gelen bir araç ise kaza yapmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, dün akşam saatlerinde Etlik Caddesi Turgut Özal Bulvarı köprüsünün girişinde meydana geldi. Ulus’tan Keçiören istikametine gitmekte olan 06 DUV 70 plakalı motosiklete, aynı yönde giden başka bir araç arkadan çarpıp kaçtı. Kazada ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kazayı arkadan gelen başka bir motosiklet sürücüsü fark ederek durdu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Sürücü hastaneye kaldırıldıktan sonra olay yerine hızla gelen bir araç ikinci bir kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşların uyarıları üzerine yavaşlayan araç olay yerinden uzaklaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası