Ege Postası
Geri

Aracında ölü bulunan Maseratili polisin eşi konuştu: "Bir lokma haram yemedi"

Trafikte tartıştığı avukatın bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan sonra sahip olduğu Maserati otomobili ile gündeme gelen polisin intiharının ardından eşi açıklama yaptı.
Aracında ölü bulunan Maseratili polisin eşi konuştu:
Haberler / 3. Sayfa
13 Temmuz 2023 Perşembe 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün aracında ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek.

Acımı bile yaşayamıyorum. Hâlâ asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.

Manisa Soma Cumhuriyet Başsavcılığı, İzmir-İstanbul Otoyolu'nda meydana gelen olayda, tartıştığı avukat Fatih Uzun'u darp ederek ayağının kırılmasına neden olan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül hakkında "alenen hakaret" ve "kasten yaralama" suçlarından yargılanması gerektiğine yönelik iddianamede hazırlandı.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis Üçgül hakkında 6 yıl 10 ay hapis istendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası