Ege Postası
Geri

Arıboğan: Mancini'nin sözleşmesinde milli takım maddesi yok

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Juventus karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, 2 antrenmanla Juventus karşısına çıkan Mancini'yi tebrik ederken; İtalyan teknik adamın milli takımla ilgili durumuna da açıklık...
Arıboğan: Mancini'nin sözleşmesinde milli takım maddesi yok
Haberler / Spor
3 Ekim 2013 Perşembe 00:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Juventus karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, 2 antrenmanla Juventus karşısına çıkan Mancini'yi tebrik ederken; İtalyan teknik adamın milli takımla ilgili durumuna da açıklık getirdi.

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Juventus karşılaşmanın ardından NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. "Mancini'nin sözleşmesinde milli takım maddesi yok" diyen Arıboğan, karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Juventus karşısında çok zorlu bir maç oynadık. Futbolcularımız zorlu şartlarda iyi çalıştılar. Onları tebrik ediyorum, çok değerli bir puan aldılar. Bir teşekkür ve tebriği de hocamız Mancini'ye yapmak istiyorum. 2 antrenmanla karşılaşmaya çıktı. 2 gün içinde zorlu Juventus maçına çıkmak büyük cesaret, Mancini'yi tebrik ediyorum."

Son bir haftada çok fazla bilgi kirliliği yaşadıklarını belirten Arıboğan, Roberto Mancini'nin sözleşmesinde İtalya Milli Takımı'yla ilgili bir maddenin olmadığını söyledi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası