Ege Postası
Geri

Arkadaşlar arasındaki husumet ölümle noktalandı

Fatih’te aralarında husumet bulunan arkadaşını sokak ortasında tabancayla öldürdüğü öne sürülen Serkan O. (28) ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Mehmet M. (27), polis ekiplerince yakalandı. Her iki şüpheli de sevk edildikleri...
Arkadaşlar arasındaki husumet ölümle noktalandı
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fatih’te aralarında husumet bulunan arkadaşını sokak ortasında tabancayla öldürdüğü öne sürülen Serkan O. (28) ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Mehmet M. (27), polis ekiplerince yakalandı. Her iki şüpheli de sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Fatih Yedikule Mahallesi Yedikule Caddesi üzerinde 21 Mart’ta meydana gelen olayda Levent Korkut (35), tartıştığı kişilerce tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturmada Korkut’un, daha önce tartıştığı iki arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet gününden itibaren ortadan kaybolan iki kişinin yakalanması amacıyla çalışma başlatan polis, Antalya'ya gittiği tespit edilen Mehmet M.'yi gözaltına aldı. Bu kişinin ifadesi doğrultusunda İstanbul'da bir eve yapılan baskında Serkan O. yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası