Ege Postası
Geri

Arpacıoğlu: Mezarlıklar müdürlüğümüz ile büyük sıkıntıları aştık

Ünye Belediyesi bünyesinde Mezarlıklar Müdürlüğü kurulması ile büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Mezarlıklar müdürlüğümüzün kurulmasıyla birlikte Ünye’de cenaze ve defin hizmetleri,...
Arpacıoğlu: Mezarlıklar müdürlüğümüz ile büyük sıkıntıları aştık
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünye Belediyesi bünyesinde Mezarlıklar Müdürlüğü kurulması ile büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Mezarlıklar müdürlüğümüzün kurulmasıyla birlikte Ünye’de cenaze ve defin hizmetleri, aksatılmadan yürütülmeye devam etmektedir. Mezarlıklarımıza hürmet halkımıza en güzel hizmettir." dedi.

Başkan Arpacıoğlu, ilçede mevcutlara ilave mezarlıklar için çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi. Arpacıoğlu, şöyle devam etti: "İlçemizde bulunan mevcut mezarlıklarımızda bakım ve düzenleme yaparken, yeni mezarlık alanları açmak için de çalışmaktayız. Saca mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait olan yaklaşık 10 dönümlük alanın mezarlık olarak tahsis edilmesi için çalışmalar başlattık. Etrafına beton duvar örülerek, ağaçlık ve dikenlik olan bu bölge yaklaşık 5 aylık bir temizlik ve düzenleme çalışması sonucunda parsellenerek satışa hazır hale getirilmiştir. 30 metre kare ve 50 metre kare olarak parsellenen Saca Mahallesindeki mezarlık alanı en kısa zamanda hizmete sunulacaktır."

Başkan, "Şu anda mezarlıklar müdürlüğümüz bünyesinde iki gasil hane, dört morg, dört adet soğutuculu tabut bulunmaktadır. Halkımızın cenaze defin işlemlerinde bir mağduriyet yaşamamaları için çaba göstermekteyiz. Kurulduğu günden itibaren cenaze sahiplerine ihtiyaç duydukları her türlü hizmeti veren müdürlüğümüz, vefat eden kimsesizlerin cenazelerini de bütün vecibeleri yerine getirmek suretiyle defnetmektedir." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası