Ege Postası
Geri

Arslan “Buca'da yerel seçimi AK Parti kazanacak”

AK Parti Buca Grup Başkanvekili Mustafa Arslan, AK belediyeciliğin Buca'ya geleceğine inandığını söyledi
Arslan “Buca'da yerel seçimi AK Parti kazanacak”
Haberler / Yerel Politika
25 Ekim 2013 Cuma 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti Buca Grup Başkanvekili Mustafa Arslan, Buca'nın belediyecilik anlamında halinin içler acısı olduğunu, önümüzdeki yerel seçimde CHP'nin genel seçimde aldığı oyu bile alması mümkün görünmediğini dile getiren. Arslan, "Buca'da yerel seçimi AK Parti kazanacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Partisine gönül vermiş, AK Parti kültürünü almış vizyon sahibi her adayla biz bu seçimi alırız" dedi.

'Başarısız oldular'
İzmir genelinde 2009 yerel seçimlerinden farklı bir sonuç beklediğini, CHP için İzmir'in çantada keklik olmadığını ifade eden Arslan, "Başarısız, hizmet götürmeyen belediye yönetimleri sergilediler. CHP belediyeciliği sınıfta kaldı, AkParti belediyeciliği ve hizmet anlayışı ile kıyas bile edilemez, CHP İdeolojik kaygılar üzerinden, korku pompalayarak siyaset yapıyorlar. Tutunacakları başka da bir dalları kalmadı. Hizmet yarışına girseler Büyükşehir’i ve çoğu ilçe belediye başkanlığını kaybedecekler. İzmir ve İzmirli bu yönetimleri, bu belediyecilik hizmetlerini hak etmiyor" dedi.
Arslan, Buca Belediyesi'nin iyi yönetilmediğini, 600 milyon bütçenin çarçur edildiğini savundu. Arslan, şunları söyledi: "Buca, bu başarısız belediye yönetimini ve başkanını hak etmiyor. Yaşananları en iyi ben biliyorum. İhalelerde usulsüzlük yapılıyor. Yeni yatırım yapılmadığı gibi var olanlar batırılıyor. Örnek m? Buca Gölet Tesisleri... Zarar ettirip batırdılar. Aynı şekilde Tenis Kulüp de zarar ettirilip kapatıldı. Benzin istasyonları kapatıldı, Bırakın yeni hizmet üretmeyi, mevcutlara bile sahip çıkamadılar, koskoca Buca'ya ne bir vizyon proje ne bir yeni hizmet kazandırmıyorsanız başarıdan söz edilemez'"

'Sorunları çözemediler'
Seçimden sonra Buca'da hiçbir sorunun çözüme kavuşturulamadığını dile getiren Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim döneminde 'proje' diye ortaya konan, verilen sözlerin hiçbiri gerçekleştirilmedi. Meydanlar, sinemalar, tiyatroları, yurtlar, büyük parklar, yeşil alanlar yapılacaktı. Trafik sorunu çözülecekti. Sorunların çözümüne derhal el atılmalı, Buca'yı marka kent, yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için daha büyük ve vizyon projeler geliştirilmeli. Buca'yı üniversite kenti yapmalıyız. Buca'da sosyal alanların azlığı, doğru dürüst bir meydanı olmaması, yeşil alanların yetersizliği, imar ve çarpık yapılaşma, trafik gibi çok ciddi sorunları var. Büyük düşünen, vizyon sahibi, ilçeye hak ettiği hizmeti verecek, AK belediyeciliğin Buca'ya geleceğine inanıyorum. İşte o zaman Buca, gerçek hizmetle tanışacak. Çağdaşlığı, yaşam kalitesinin her geçen gün arttığını hissedecek ve Bucalı olmaktan gurur duyacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası