Ege Postası
Geri

O zirve gerçekleşti

Resmi adaylık başvurusunu yapmadığı için kafaları karıştıran Aziz Kocaoğlu'yla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun merakla beklenen zirvesi 15.00'te başladı.
O zirve gerçekleşti
Haberler / Yerel Politika
24 Ekim 2013 Perşembe 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BÜNYAMİN DOBRUCALI / Haber servisi - İzmir kamuoyunun bugün gözü kulağı Ankara'ya çevrildi. sadece CHP'nin değil, başta AK Parti olmak üzere siyasetin diğer aktörleri de CHP Genel Merkezi'nde yapılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Aziz Kocaoğlu zirvesinden çıkacak sonucu bekliyor. Görüşmeyle ilgili netleşen ilk detay kritik zirvenin 15.00'te başlayacağı oldu. Kocaoğlu'nun resmi adaylık başvurusu yapmamasına rağmen aday olduğunu kuvvetli şekilde hissettirdiği bir siyasi atmosferde yapılacak olan zirveden çıkacak olan sonuç merakla bekleniyor. Kurmayların da katılacağı görüşmenin ardından Kocaoğlu cephesinden gelecek açıklama İzmir siyasetindeki dengeler açısından büyük önem taşıyor. Sadece CHP Büyükşehir adayı kim olacak sorusu değil, ona bağlı olarak ilçe belediye başkan adaylıklarının nasıl şekilleneceği de bugün yapılacak görüşmenin nasıl sonuçlanacağına bağlı olması, görüşmenin önemini bir kat daha arttırıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası