Ege Postası
Geri

Arslan, Özel’in toplantısına neden katıldığını açıkladı: Nezaketen katıldım!

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel’in İzmir ziyaretinde il delegasyonun katılmama kararı olmasına rağmen katılan isimlerden olan Niyazi Arslan’dan şaka gibi açıklama geldi. Arslan yaptığı açıklamada “Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için imzamı verdim ve imzamın arkasındayım. Değişim ekibinde yer alan ve uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığım dostlarım, arkadaşlarım var. Değişim ekibinde yer alan milletvekilimizle dostane ilişkilerim vardır. Cumartesi günü Genel Başkan Adayımız ve Grup Başkanımız Sayın Özgür Özel’in toplantısında da nezaket amaçlı bulundum” dedi
Arslan, Özel’in toplantısına neden katıldığını açıkladı: Nezaketen katıldım!
Haberler / Politika
30 Ekim 2023 Pazartesi 23:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkanlığa adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel'e İzmir cephesinden de destekleyen isimlerin tek tek destek açıklaması yapmasının ardından gözler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e çevrilmiş ve Soyer yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra CHP İzmir’de, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay dışında kalan kurultay delegeleri Kılıçdaroğlu’na imza vermişti.

İZMİR DELEGASYONU KATILMAMA KARARI ALDI AMA O İSİMLER KARARI DELDİ

Hafta sonunda İzmir ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'ın yapacağı toplantıya İzmir delegasyonu katılmama kararı alırken toplantıya Özel'i destekleyeceğini açıklayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay dışında CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Buca İlçe eski Başkanı Hacer Taş Gültepe, önceki dönem il başkan yardımcısı Özkan Tice ve  Çiğli delegeleri Niyazi Arslan ve Erdal Mansuroğulları katılmıştı.

ARSLAN NEZAKETEN KATILMIŞ!

Kılıçdaroğlu’na imza atan isimlerin toplantıya katılmasına örgütten tepki geldi. Bu isimlerin toplantıya katılması kamuoyunda tartışmalara neden olurken, bu isimler içinde yer alan Niyazi Arslan’dan ilginç bir savunma geldi. Arslan “Cumartesi günü Genel Başkan Adayımızı ve Grup Başkanımız Sayın Özgür Özel’in toplantısında da nezaket amaçlı bulundum” dedi .

Arslan sözlerine şöyle devam etti:

"Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için imzamı verdim ve imzamın arkasındayım. Değişim ekibinde yer alan ve uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığım dostlarım, arkadaşlarım var. Değişim ekibinde yer alan milletvekilimizle dostane ilişkilerim vardır. Cumartesi günü Genel Başkan Adayımızı ve Grup Başkanımız Sayın Özgür Özel’in toplantısında da nezaket amaçlı bulundum. Sayın Özel’e destek vereceğim yönündeki iddialar değişim ekibinden dostlarımla yaptığım sohbetler ve Sayın Özel'in toplantısına yaptığım nezaket ziyaretinden kaynaklanmış olabilir.

SAVAŞ HEVAL KAYA İLE HAREKET ETTİM…

Ancak benim tavrım nettir. Fikrim değişseydi bunu il başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu ile görüşür, fikrimi söyler ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için verdiğim imzamı çekerdim. Ayrıca ben ilçe ve il kongrelerinde Sayın Savaş Heval Kaya ile hareket ettim. Bu ekipte yer aldığım için de Kılıçdaroğlu'na destek imzamı çekmem."

Arslan’ın bu sözleri akıllara şu soruyu getirdi madem Heval Savaş Kaya ile hareket ettin neden Kaya o toplantıda yoktu?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası