Ege Postası
Geri

Arslan 'devam' dedi

Karşıyaka'da hafta başında yönetimle yaptığı görüşmede, kulüpte kalan futbolculara ödeme yapılmadığı takdirde istifa edeceği restini çekip beklemeye geçen Teknik Direktör Cihat Arslan devam kararı aldı. Bu arada devre arasında bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Karşıyaka, üçüncü imzasını Emre Toraman'a attırdı.
Arslan 'devam' dedi
Haberler / Spor
16 Ocak 2013 Çarşamba 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Karşıyaka'da hafta başında yönetimle yaptığı görüşmede, kulüpte kalan futbolculara ödeme yapılmadığı takdirde istifa edeceği restini çekip beklemeye geçen Teknik Direktör Cihat Arslan devam kararı aldı.

“Bu aşamada bırakmam kaos yaratır” diyen Arslan, “Dikkat çekme adına adım attım. Görevimin başındayım. Maç haftasındayız. Transferler bitip ortaya bir takım çıkmadan ayrılırsam kritik dönemde daha da sıkıntı yaşanır. Kendimi değil camiayı, sıkıntıları aşmayı düşünüyorum” diye konuştu.



TORAMAN KARŞIYAKA’DA
Devre arasında bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Karşıyaka, üçüncü imzasını Emre Toraman'a attırdı. Gençlerbirliği, Hacettepe, Marmaris Belediyespor, Yimpaş Yozgatspor, Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Konyaspor'da da oynayıp Adanaspor'dan ayrılan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, 13 ismin ayrıldığı yeşil-kırmızılılarda Gurur ve Tayfun'dan sonra üçüncü takviye oldu. Sercan Türkeri, Caner Ağca ve Onur Türk'ten sonra Teknik Direktör Cihat Arslan, Boluspor'dan dördüncü eski öğrencisini transfer etti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası