Ege Postası
Geri

Altınordu’da işlem tamam

Dış transferde 6 oyuncuyu renklerine bağlayıp kadrosunu önemli ölçüde şekillendiren kırmızı-lacivertli ekip, ikinci devreye bambaşka bir yüzle çıkıyor.
Altınordu’da işlem tamam
Haberler / Spor
14 Ocak 2013 Pazartesi 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -1461 Trabzonspor’dan Arif Morkaya, Sancaktepe Bld’den Doğan Ateş, gurbetçi Timur Karagülmez, Bozyaka Yeşiltepe’den Halil İbrahim Tuna ve Bucaspor’dan Musa Yiğit’in ardından bombayı patlatıp Balıkesirspor’un “gol kralı” unvanlı oyuncusu Coşkun Yılmaz’ı da renklerine bağlayan Altınordu, ikinci yarı öncesinde kadrosunu önemli ölçüde şekillendirdi.
Daha önce Güneş Can Görgülü, Gökhan Güney ve Caner Akgün’ü gönderip, Cihan Topaloğlu ile Okan Kılbaş’ı hazırlayıcı takım Bozyaka Yeşiltepe’ye veren yönetim, son olarak kiralık olarak forma giyen Kemal Ünal’ın sözleşmesini feshederken, İnan Karabulut’u da hazırlayıcı takımına gönderdi. Böylelikle kendisini ikinci yarı taraftarının huzuruna bambaşka bir yüzle çıkaracak planın adımlarını tamamladı.
Alternatifli ve güçlü bir kadro oluşturduklarını söyleyen, sezon başında olduğu gibi 1.Lig seviyesindeki oyuncularını “güven” duygusu sayesinde transfer ettiklerini belirten Genel Müdür Murat Dizdar, “Sezon başında da devre arasında da yaptığımız transferlerde hep (Nasıl oluyor da bu oyuncular Altınordu'yu tercih ediyor) denildi. Bu tercihleri, parayla pulla değiştiremezsiniz. Oyunculara kariyerleri ile ilgili bir plan sunuyoruz, değer verdiğimizi hissettiriyoruz. Altınordu’da herkesin güven içinde hareket ettiği, maddi manevi huzuru yakaladığı, sistematik, her adımı planlı-programlı bir ortam yarattık. Oyuncular da bu sistemin bir parçası olmak istedikleri için bugün aramızdaki yerlerini aldılar” dedi.
Dizdar, takım kadrosunda artık bir-iki rötuşun kaldığını, genç ve yetenekli bir santrforun daha en geç salı günü imza atacağını müjdeledi.

COŞKUN GELİYOR
Altınordu’nun “gol kralı” unvanlı yeni transferi Coşkun Yılmaz, salı günü Kuşadası’na gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Pazar günkü transfer görüşmesinin ardından imzayı atıp özel işleri için Ankara’ya geçen usta golcü, yarın öğle saatlerinde Kuşadası’nda olacak ve kırmızı-lacivertli ekiple birlikte ilk idmanına çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası