Ege Postası
Geri

Şeytan’ın ‘ateş’i çıktı

Ara transferde imzaları arka arkaya attıran Altınordu, Sancektepe Belediyespor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğan Ateş’i de renklerine bağladı.
Şeytan’ın ‘ateş’i çıktı
Haberler / Spor
9 Ocak 2013 Çarşamba 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- 1461 Trabzon’dan Arif Morkaya, Bozyaka Yeşiltepe’den Halil İbrahim Tuna ve gurbetçi Timur Karagülmez’i renklerine bağlayan Altınordu, 4. imzayı Sancaktepe Belediyespor’un orta saha oyuncusu Doğan Ateş’e attırdı. Futbola Ayaztepe’de başlayan, Kasımpaşa, Bulancak, Gümüşhane ve Darıca Gençlerbirliği’nin ardından son olarak bu sezon Sancaktepe Belediyespor’da görev yapan 25 yaşındaki ofansif-defansif orta saha oyuncusuyla 1,5 yıllık sözleşme yapıldı. Doğan Ateş, bu sezon ligin ilk yarısında 16 lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyerken, biri penaltıdan olmak üzere 3 gol kaydetti.

EMRE DOĞAN SAKATLANDI

İkinci yarı hazırlıklarını Selçuk’ta sürdüren kırmızı-lacivertli ekipte Emre Doğan’ın sağ ayak uyluk arka kas grubunda sertleşme tespit edildi. Hafta sonuna kadar istirahat edecek Emre Doğan, cumartesi-Pazar güçlendirme çalışmaları yapıp, pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası