Ege Postası
Geri

Genç yıldız Altınordu'na imzayı attı

Antalya’daki U-20 Milli Takım seçmelerinde müthiş bir performans çizen Bozyaka Yeşiltepeli Halil İbrahim Tuna, 4.5 yıllık imzayla Altınordulu oldu.
Genç yıldız Altınordu'na imzayı attı
Haberler / Spor
7 Ocak 2013 Pazartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Altınordu’nun Bölgesel Amatör Lig’deki rezerv takımı  Bozyaka Yeşiltepe’nin 19 yaşındaki oyuncusu Halil İbrahim Tuna, Antalya’daki U-20 Milli Takım seçmelerindeki performansıyla herkesin gözbebeği oldu. Ay-yıldızlı forma adayı 220 genç futbolcunun boy gösterdiği seçmelerde Altınordulu Ozan Sol ile birlikte en çok dikkat çeken isim olan Halil İbrahim Tuna, bu performansı sayesinde rezerv takımın ilk meyvesi olarak Altınordu kadrosuna katılmaya hak kazandı. Altınordu yönetimi, 4,5 yıllık sözleşme imzaladığı Halil İbrahim Tuna’yı, Timur Karagülmez ve Arif Morkaya’nın ardından 3. transfer olarak A Takım kadrosuna dahil etti.  Genel Müdür Murat Dizdar, Halil İbrahim’in kısa sürede önemli bir aşama kaydettiğini vurgulayarak, “Bozyaka Yeşiltepe’de başlattığımız rezerv takım uygulamasının 4 ay gibi kısa bir sürede meyve vermesi bizleri çok mutlu etti. Ozan Sol ve Halil İbrahim’in Antalya’daki performansları ise bizim için gurur verici gelişmeler” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası