Ege Postası
Geri

Büyükoral'dan kritik görüşme

11 Ocak’ta yapılması planlanan olağanüstü kongre öncesi taraflar arası tartışmalar alevlenirken Büyükoral bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir’de bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’la kısa süreli bir görüşme yaptı. Bakanların Büyükoral’a, “Acele etme bir kez daha düşün’ dedikleri öğrenildi”
Büyükoral'dan kritik görüşme
Haberler / Spor
7 Ocak 2013 Pazartesi 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz yıl küme düşmekten son anda kurtulan ve mali açıdan çıkmazda olan kulübü tekrardan düzlüğe çıkarmak için kolları sıvayan ve Mayıs ayında başkanlık koltuğuna oturan, ilk yarı karnesinde beklentilerin üstünde olup geçer not Büyükoral’ın geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre kararı alması rağmen dün gerçekleştirdiği sürpriz görüşme kafalarda soru işaretleri bıraktı.

''RESTORANDA KARŞIYAKA KAVGASI'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KAYA OTEL DE SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral’ın maddi krizin yanında taraftarın çağrısına ses vererek olağanüstü kongre kararı almasının ardından Taraftar Derneği’nin adayı Fatih Diniz ile Büyükoral’ın arasında imza krizi yaşanmıştı. Taraftar futbolcuların serbest kalmaması için imza yetkisinin Diniz tarafından kurulacak heyete verilmesi isterken Büyükoral bu isteğe tüzüğe aykırı olduğu için ‘hayır’ yanıtı vermişti. 11 Ocak’ta yapılması planlanan olağanüstü kongre öncesi taraflar arası tartışmalar alevlenirken Büyükoral  bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir’de bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’la kısa süreli bir görüşme yaptı.

 “ACELE ETME”

Balçova Kaya Otel de gerçekleşen görüşmede her iki bakanında kulüpte yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldığı ve Büyükoral’a, “ Acele etme bir kez daha düşün’ dedikleri öğrenildi. Büyükoral’ın ayrıca bir an önce yapılması için defalarca Ankara’ya çıkarma yaptığı  stat konusunda gelişmeler hakkında bakanlardan bilgi aldığı öğrenildi. Büyükoral’ın dünkü görüşmelerin ardından kafasının karışık olduğu ve yakın çevresine ‘biraz daha düşüneceğim’ dediği öğrenildi.  Bu gelişmeler yaşanırken Karşıyaka’da kulislere Büyükoral’ın kongre kararından vazgeçtiği iddiaları düştü. Bakanlarla yaptığı görüşmenin ardından kulislere düşen bu iddia uzun zamandır destek beklediği Yıldırım ve Günay’dan ‘bu kez desteği alacak’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası