Ege Postası
Geri

KSK kavgası

OLAĞANÜSTÜ kongre sürecinde futbolcuları bir bir başka takımlara giden KSK’de, başkan adayı Fatih Diniz ile Başkan Cihan Büyükoral arasında tesadüf eseri gerçekleşen yüz yüze görüşmede kavganın eşiğinden dönüldüğü ortaya çıktı. Diniz’in kurmaylarıyla önceki gün Mavişehir’de bir restoranda toplantı yaptığı sırada mekana Cihan Büyükoral ve 2. Başkan Ali Erten geldi. Diniz, ikiliyi masaya davet etti. Hesapta olmayan buluşma, bir anda kongre öncesi iki taraf arasında toplantıya dönüştü.
KSK kavgası
Haberler / Spor
7 Ocak 2013 Pazartesi 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yetki devri isteyen Diniz’e, Büyükoral’ın “Basketbol ve voleybola karışamazsınız. Bir şey yapmak istiyorsanız futbolun borcunu ödeyin” dediği ifade edildi. Diniz’in ekibinde yer alan Gökhan Şensan’ın, “O zaman transfer yapma yetkisi de bizde olmalı” sözlerine sinirlenen Büyükoral’ın, ağır sözler söyleyip, masayı yumruklayarak mekanı terkettiği belirtildi. Masadakiler ve restorandaki diğer müşteriler şoke olurken, 2. Başkan Erten’in daha sonra Diniz’i arayıp özür dilediği bildirildi.
BU arada yetki tartışması nedeniyle takıma ödeme yapamayan Fatih Diniz, 7 aydır maaş alamayan kulüp personeline kongre öncesi para dağıtma kararı aldı. Daha önce Makukula’ya 20 bin euro vererek serbest kalmasını önleyen Diniz ve ekibi, oldukça zor şartlarda geçimini sürdürmeye çalışan personele bugün 2 aylık maaşlarına tekabül eden 50 bin TL’yi dağıtacak ve bu para kulübe hibe edilecek. Diniz’in listesine Cihan Büyükoral yönetiminden istifa eden Umut Demir de girdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası