Ege Postası
Geri

Karşıyakalı 4 yönetici istifa etti

KARŞIYAKA’da Cihan Büyükoral ve ekibinin, ilk toplantısı 11 Ocak’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu iptal etmesinin ardından, yönetimden 4 önemli isim istifa etti. Genel Sekreter Esen Özbek, Hukuk Kurulu Başkanı Bahadır Mete, Ahmet Özkan ve Kemal Buluğ, kongrenin iptal kararını onaylamadıkları için istifalarını kulübe sundular. Esen Özbek, “Yönetim tıkandı. Kongre olmalıydı. Mentalite çok yanlış. Tarih bu dönemi yargılayacak” sözleriyle kaygılarını dile getirdi.
Karşıyakalı 4 yönetici istifa etti
Haberler / Spor
9 Ocak 2013 Çarşamba 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Liste çalışması yapan Fatih Diniz de karara tepki gösterdi. “Mademkongre yapmayacaklardı niye bu kadar zaman kaybettiler” diyen Diniz, “Kasada tek kuruş yoktu. Resmen takımın dağılmasına göz yumdular. Bence artık polemik yapmanın bir anlamı yok. Kimse bizi önlerini tıkamakla da suçlamasın. Herkes mayıs ayına kadar susmalı. Yönetimde madem göreve devamediyor; hemen gereken transferleri yapıp, şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmalı” diye konuştu.

BİR TAKIM GİTTİ
Ekonomik açıdan tarihinin en ağır krizlerinden birini yaşayan Karşıyaka, bir haftada bir takımkadrosu kaybetti. Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran futbolcular, yasal sürenin dolduğu 2 Ocak’tan itibaren sırayla serbest kaldı. Yeşil-kırmızılı ekipte, farklı mevkiilerden tam13 futbolcu ayrıldı. Dalmat, Muharrem, Caner ve Erdi Öner’in de yuvadan uçmak üzere olduğu bildirildi.(izmirgucu.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası