Ege Postası
Geri

Artvin'den Diyarbakır'a gönül köprüsü kurdular

Artvin Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİDAD) yaptığı organizasyonla Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya gezi düzenledi. ARSİDAD'ın düzenlediği 2 günlük gezinin ilk gününde Diyarbakır gezildi. Diyarbakır'da Diyarbakır Surları, Sahabe...
Artvin'den Diyarbakır'a gönül köprüsü kurdular
Haberler / Güncel
16 Mayıs 2013 Perşembe 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİDAD) yaptığı organizasyonla Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya gezi düzenledi.

ARSİDAD'ın düzenlediği 2 günlük gezinin ilk gününde Diyarbakır gezildi. Diyarbakır'da Diyarbakır Surları, Sahabe Mezarlıkları ve Süleyman Peygamber makamını ziyaret eden işadamları, daha sonra okuma salonlarına inceledi. Okuma salonundaki talebelerle kardeşlik köprüsü kuran işadamları daha sonra Şanlıurfaya geçti.

Şanlıurfa'da Halilürrahman Camii, Balıklı Göl, Taşevler, Bediüzzaman Hazretleri Çeşmesi, İbrahim Peygamber'in makamı, Eyyüp Peygamber Camisi ve sabır makamını gezen işadamları, Harran Üniversitesi ni de ziyaret etti. İşadamları, Şanlıurfa İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyelerinden bazıları ile yemekte buluştu ve yaptıkları organizasyonlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

ARSİDAD Genel Sekreteri Tayfun Tosun, gezinin çok verimli geçtiğini, dernek olarak çözüm sürecinin olumlu sonuçlanmasını umduklarını, bunun da ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti. Tosun, kardeşliğin artması için doğu ve güneydoğu başta olmak üzere, başka illere de iş ve ziyaret gezisi düzenlemeye devam edeceklerini, özelikle Artvinli işadamlarından da bu konuda yoğun talep aldıklarını söyledi.

ARSİDAD üyelerinden Kadir Öztürk yaptıkları geziden çok memnun kaldıklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası