Ege Postası
Geri

Arzu Yıldırım İYİ Parti'den istifa edip MHP'ye geri döndü; Bahçeli'den özür diledi

İYİ Parti İzmir 2.Bölge 3.sıradan milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, sitem dolu sözlerle partisinden ayrılarak MHP'ye geri döndü. Yuvasına döndüğünü belirten Yıldırım, çalışmalarına MHP’de devam edeceğini ifade etti.
Arzu Yıldırım İYİ Parti'den istifa edip MHP'ye geri döndü; Bahçeli'den özür diledi
Haberler / Yerel Politika
7 Temmuz 2023 Cuma 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinin ardından Millet İttifakı cephesinde başlayan kriz devam ediyor.

İYİ Parti'de önemli isimler bir bir istifa ederken, İzmir’de de dikkat çeken bir istifa yaşandı.

2017 yılında uzun yıllar görev aldığı MHP’den ayrılıp İYİ Parti’ye geçen ve 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Genel Seçimlerinde İYİ Parti İzmir 2. Bölge 3.Sıra Milletvekili Adayı olan Arzu Yıldırım, zehir zemberek sözler ile partisinden ayrıldı.

Yıldırım ile birlikte İYİ Partili Sema Şen ve Hasan Tombul da MHP’ye katıldı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, istifaların devam edeceğini dile getirerek, “MHP ülkücülerin ana kucağıdır baba ocağıdır. Yuvana hoş geldin. İstifalar devam ediyor. Her hafta bu şekilde katılımlar yapacağız” dedi.

BAHÇELİ’DEN ÖZÜR DİLEDİ

16 yaşından beri Ülkü Ocaklarında görev aldığını belirten Yıldırım, “2017 yılında bir hayalin peşine takılarak partimden ayıldım. İYİ Parti İzmir’de Bayraklı Teşkilatı’nın kurucusu olarak görev aldım. 2023 seçimlerimde arkadaşlarımız ısrarı ile milletvekili aday adayı oldum. Temayül yoklamasında birinci çıktım ama listede üçüncü sırada yer aldım. Listelerin liyakat esası değil de maddi üstünlük ile belirlendiğini gördüm. Sosyal medyada küfürler savuran ve illegal işlerle ilgili olduğu söylenenlere kapılar açıldı. Dürüst insanlara ise kapılar kapatıldı, hatta susturuldu. Türk halkı kandırılmıştır. Gelinen noktada küresel çıkarların oyuncağı olmuş bir partinin içinde olmayacağını geç de olsa anladım. Bir hayalin peşine takılarak gittiğim İP’te ülkücüler sevilmez. Genel Başkanım Devlet Bahçeli’den tüm kalbimle özür diliyorum. Gelirken çekinerek geldim. Veysel Başkanıma teşekkür ediyorum. Beni yürekten karşıladı” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası