Ege Postası
Geri

Aslan “Anaokulundan tek kazancım var o da; pırıl pırıl nesiller”

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılını muhteşem bir gösteri ile tamamladı. Toplam 13 öğrencinin mezuniyet sevinci yaşadığı gösteride minik aslanlar performanslar ile göz doldurdu. Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Biz bu işi ticaret için, para kazanmak için yapmıyoruz. Benim bu anaokulundan tek kuruş kazancım yok. Bütün amacım kaliteli bir eğitim ile anne ve babasına, yaşadığı kente ve ülkesine hayırlı evlatlar, pırıl pırıl nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmak” dedi.
Aslan “Anaokulundan tek kazancım var o da; pırıl pırıl nesiller”
Haberler / Genel
8 Haziran 2014 Pazar 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geleneksel Yılsonu Etkinliği ve 6 Yaş Grubu Mezuniyet Töreni,  Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evi’nde gerçekleşti.  Velilerin büyük ilgi gösterdiği tören Aslan’ın açılış konuşmasıyla başladı.  Geride kalan 7 yılda  sevgiyi, emeği ve işbirliğini ön planda tuttuklarını, her yeni yıla da aynı heyecanla başladıklarını belirten Aslan, “ Amatör ruhumuzu, heyecanımızı, bilgiye, yeniliğe merakımızı hiç yitirmedik. Profesyonel bir kadro ve profesyonel bir eğitim anlayışı ile çocuklarımızın yarınlarına katkı koymak adına çalıştık. Birgün bile ticari bir amaç gütmedik. Oysa bugün bir bakkal dükkanının bile ticari kaygısı en üst düzeydedir.  Ben bu anaokulundan bir tek kuruş almıyorum. Aslında öğrenci sayısına baktığımızda burayla bir ev geçindirilir, para kazanılır. Ben ise üzerine para veriyorum. Bundan da mutluyum çünkü biz insanımıza, çocuklarımıza, geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

“BUNU YAPABİLEN KAÇ ANAOKULU VAR'”
Özellikle son on yılda anaokullarının sayısının ciddi şekilde arttığını ancak eğitim kaliteleri bakımından istenen düzeyde olunamadığını kaydeden Aslan, “ Anaokulu çok ancak eğitim kalitesi, eğitim standartı dediğinizde ön plana çıkabilen okul sayısı çok az.  Biz kendi adımıza bunu en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyoruz. Çünkü çocuklarımız bizlere emanetler. Herşeylerinden sorumluyuz. Bu yüzden yiyeceklerinden eğitim malzemelerine dek her şey birinci sınıf.  Branş öğretmenlerimizin her biri kendi alanlarının uzman isimleri.  Velilerimizden ise sadece aylık ücret alıyoruz. Bunun dışında tek bir etkinlik için bile herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Böyle bir töreni dahi ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Bunu yapan kaç anaokulu var açıkçası ben bilmiyorum” diye konuştu. Aslan, önümüzdeki eğitim dönemine ise çok farklı bir anlayış ve yepyeni bir eğitim uygulaması ile start vereceklerini sözlerine ekledi.

ÜÇ SAAT BOYUNCA DURMADILAR, HAYRAN BIRAKTILAR…
Minik öğrenciler yaklaşık üç saat boyunca büyük bir heyecan ve coşku ile birbirinden güzel gösterilere imza attı. Anne, baba ve konuklara büyük bir gurur yaşatan minik aslanlar, muhteşem performanları ile unutulmaz anların da mimarı oldu.  Veliler, gösteri boyunca çocuklarının unutulmaz anlarını görüntüleyebilmek için birbiriyle yarıştı. Gösteri mezun olan 13 öğrenciye diplomalarının verilmesiyle son buldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası