Ege Postası
Geri

Aslan: “ CHP’ye dünyanın ihtiyacı var”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yerel seçimde İzmir'den çıkacak sonucun Türkiye'yi tetikleyici bir etki yaratacağını belirterek, " Yüzde 60-65'lik bir sonuç Cumhuriyet Halk Partisi'ne genel iktidarın yolunu da açacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi sadece Türkiye'ye değil 90 yıllık birikimi, savunageldiği ilkeleri ve devrimleri ile Avrupa'ya hatta dünyaya bile gereklidir" dedi.
Aslan: “ CHP’ye dünyanın ihtiyacı var”
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2013 Cumartesi 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Aslan, seçim çalışmaları kapsamında CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Öncesinde Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile de biraraya gelen Aslan, ilçe ziyaretinde yine kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Parti binasının ilçenin alışveriş merkezi Çarşı üzerinde olmasından dolayı ziyarete esnaf ve vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Grup bina önünde uzun süre sloganlar atıp, alkışlarla Aslan'ın adaylığına destek verdi.

“YÖNETMEYİ BİLECEKSİN…”
Bugüne kadar İzmir'in 12 ilçesinde 12 ayrı proje ile önemli projeler gerçekleştirdiklerini, Ege-Koop'u güven unsuru haline getirdiklerini kaydeden Aslan, " Biz bunu gecemizi gündüzümüze katarak, ortak aklı önemseyerek, demokrasiyi baştacı ederek, kararları ortak alarak ve paylaşmayı esas kabul ederek başardık. Biz Ege-Koop'ta örgütlülüğün ne demek olduğunu, birlikten kuvvet doğduğunu açıkça gösterdik. Örgütlenmeyi, bir olmayı bilmeyen yönetmeyi de bilemez. Şundan eminim ki parti örgütümüz son derece hayati öneme sahip Mart seçimlerinden alnının akıyla çıkacak. Menemen'den başlayıp Buca, Urla ve Çiğli örgütlerimizle biraraya geldim. Müthiş bir enerji, müthiş bir heyecan var. Çalışmalar ilçe başkanlarının etrafında bir ve bütün şekilde yürütülüyor. Tüm bunlar partimize önce yerelde iktidarın devamını sağlayacak genelde de iktidara giden yolu alabildiğine aydınlatacak. Gün birlik olma, gün Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yeralama günüdür. 90 yıllık bir birikime sahip bu parti daha da ötesini söylüyorum savunduğu fikirler, şekillendiği ilkeler düşünüldüğünde CHP Avrupa'ya hatta Dünya'ya da gereklidir" diye konuştu.

“DOST KAPISI BELEDİYE ANLAYIŞI ESASTIR…”
Aslan, partililere hitabında Ege-Koop Proje Merkezi'nin İzmir için hazırlamış olduğu Sağlık Serbest Bölgesi, Atayol, EGEM35, Tarım Kampüsü ve Yeni Nesil Ulaşım Sistemleri başta olmak üzere mevcut projelerden de bahsederek, "200'ü aşkın projemiz hazır. Kısmet olur da aday gösterilir ve seçimi alırsak 31 Mart sabahı çalışmaya başlarız" ifadelerini kullandı. Cumhuriyetin kimsesizlerin kimsesi olduğunu dile getiren Aslan, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: " İşte Dost Kapısı Belediye anlayışımız bu ilke etrafında şekillenecektir. 31 Mart hem İzmir hem de ülkemiz açısından yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Yüzde 60-65'lik bir oy oranı ile İzmirliler hem bu demokrasi sınavından Türkiye'ye önemli bir ders vererek çıkacak hem CHP'yi İzmir'de birkez daha iktidar koltuğuna oturtacak hem de genelde iktidara götürecek tetiklemeyi yapacak.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası