Ege Postası
Geri

Ecz Ali İhsan Yıldız’a ve gönüllülerine dur durak yok

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız, kendilerini “Karabağlar’da A. Adayımız Ecz. Ali İhsan Yıldız Gönüllü Grubu” diye adlandıran gurup ile birlikte sokak sokak esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Ecz Ali İhsan Yıldız’a ve gönüllülerine dur durak yok
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2013 Cumartesi 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Yıldız ve gönüllü ekibinin bu sefer ki durağı Vatan Mahallesi oldu. Vatan mahallesinde bir araya gelen kalabalık grup girilmedik esnaf bırakmadı. Yıldız, her ziyaret ettiği esnafın elini sıktı ve sorunlarını dinledi.

Gönüllü dostlarımla Karabağlar halkını ziyaretimiz hız kesmeden devam edecek
Yaptığı çalışmalarla Karabağlar halkının büyük beğenisini kazanan Yıldız: “Bana gönül vermiş çok sayıda dostumun da desteğiyle, mahalleri bir kez daha dolaşmamız oldukça olumlu tepkiler almamıza neden oluyor. Bu nedenle hız kesmememiz çok önemli. Bugün de Vatan Mahallesinde toplanan, benimle birlikte saatlerce esnaf ziyaretlerine eşlik eden dostlarıma teşekkür ediyorum.”

bu yola çıktığımızda ilk olarak kendimize ve ekibimize güvendik
Yıldız, ayrıca: “Yaptığımız çalışmalar bizi kamuoyunda yakından takip edilen bir aday adayı haline getirmiştir. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Diğer birçok ilçeden dostlarım arıyor ve çalışmalarımızın çok iyi gittiğini aday adaylarımız arasında örnek çalışmalar yürüttüğümüzü söylüyorlar. Biz gerçekten şunu çok önemsedik; Bu yola çıktığımızda ilk olarak kendimize ve ekibimize güvendik. Çalışmalarımıza başladık ve bizimle gönüllü olarak çalışmak isteyen gerek partim içerisinden gerek Karabağlar halkından onlarca insan bizimle iletişime geçti. Bu demek ki doğru yoldayız. Halkın içindeyiz. İnsanlar belediye başkanı olarak görmek istediği kişileri yanında istiyor. Ona dokunmak elini sıkmak istiyor” dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası