Ege Postası
Geri

Aslanoğlu ilçe başkanlarıyla bir araya geldi: İmamoğlu’na destek çağrısı!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 30 ilçe başkanıyla bir araya gelerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanlığı ön seçimindeki tek adayı olan Ekrem İmamoğlu’nun İzmir ziyaretini değerlendirildiği öğrenildi. Aslanoğlu’nun ilçe başkanlarına, İmamoğlu’nu seçmenin ‘partiye sahip çıkmak’ anlıma geldiğini ve İmamoğlu’nun arkasında durulması gerektiğini ifade ettiği iddia edildi.
Aslanoğlu ilçe başkanlarıyla bir araya geldi: İmamoğlu’na destek çağrısı!
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2025 Pazartesi 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ŞİLAN KOCADAĞ/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 30 ilçe başkanıyla Karşıyaka’da bir araya gelerek CHP’nin 23 Mart’ta gerçekleştireceği Cumhurbaşkanlığı ön seçimini değerlendirdi.

Toplantıda İzmir’ e ve ülke gündemine ait  güncel konular değerlendirilirken, ilçelerdeki çalışmalar da gözden geçirildi.

Öte yandan toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanlığı ön seçimindeki tek adayı olan Ekrem İmamoğlu’nun İzmir ziyaretini değerlendirildiği öğrenildi.  

Aslanoğlu’nun ilçe başkanlarına, İmamoğlu’nun İzmir’de yapacağı mitinge katılımla ilgili iç toplantıların yapılması ve örgütle temas kurulması gerektiğini önerdiği iddia edildi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI YAPILACAK

Ayrıca geçmişte ilçe başkanlığı, ilçe yöneticiliği, meclis üyeliği gibi mahalle temsilciliği yapmış ilçedeki önemli isimlerin de toplantılara dahil edilmesi ve değerlendirme yapılması gerektiğini söylediği ileri sürüldü.

ASLANOĞLU’NDAN 'İMAMOĞLU’NA DESTEK' ÇAĞRISI

Son olarak Aslanoğlu’nun ilçe başkanlarına, İmamoğlu’nu seçmenin ‘partiye sahip çıkmak’ anlıma geldiğini ve İmamoğlu’nun arkasında durulması gerektiğini ifade ettiği iddia edildi.

Aslanoğlu’nun toplantıyla ilgili paylaşımı ise şu şekilde:

Karşıyaka’da 30 ilçe başkanımızla bir araya geldik. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı önseçimini kapsamlı şekilde ele aldık. İzmir ve ülkemizin güncel konularını değerlendirerek ilçelerimizdeki çalışmaları gözden geçirdik. Hedefimiz iktidar! Daha önce olduğu gibi, aynı azim ve kararlılıkla sahada olmaya, her gün daha çok çalışmaya devam edeceğiz. İzmir örgütü olarak güçlüyüz, kararlıyız ve iktidara yürüyoruz! Yorulmadan, durmadan tüm ilçelerimizde çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızla birlikte çıktığımız bu yolda zaferi hep birlikte kazanacağız!

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası