Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan yerel seçim mesajı: Sonucu biliyoruz, ama rehavete kapılmak yok

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bugün itibariyle İzmir’de toplamda 21 ilçenin seçiminin tamamlanacağını söyledi. Aslanoğlu, ilçe başkanlarının yüzde 80’inin değiştiğini kaydetti.
Aslanoğlu'ndan yerel seçim mesajı: Sonucu biliyoruz, ama rehavete kapılmak yok
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2023 Pazar 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Menemen İlçe Kongresi’nde katıldı.

Bugün tamamlanacak kongrelerle birlikte toplamda 21 ilçenin seçiminin tamamlanacağını söyleyen Aslanoğlu, ilçe başkanlarının yüzde 80’inin değiştiğini söyledi. Aslanoğlu, seçimde iki listenin yarışacağını hatırlatarak, “Her kongrede olduğu gibi yine omuz omuza çıkacağız. Yarından itibarinden Menemen’de yerel seçim için omuz omuza çalışacağız” dedi.

Bugün 4 ilçe kongresi olduğunu hatırlatan Aslanoğlu, “Sabah Foça’da başladık, sonra Menderes daha sonra da Beydağ… Konuşmaları yaptıktan sonra aranızdan ayrılmak için izin istemek zorundayım. AKP yalakaları topyekûn bir savaş başlattılar. Faşizan uygulamalarını her geçen gün arttırıyorlar. Sadece partimiz değil kim muhalefet etmek için kafasını kaldırırsa terörist damgası ile susturuyorlar. Yıllardır Cumartesi Annelerinin yaptığı eylemlere bile tahammülleri yok. Her şeyi polis baskısı altına almaya çalışıyorlar” dedi.

"DEĞİŞİM NASIL OLACAĞINA CHP ÜYELERİ KARAR VERİR"

Şenol Aslanoğlu, bugün itibariyle İzmir’de 21 ilçenin seçimlerinin tamamlanacağını söyleyerek, “Görebildiğim kadarıyla ilçe başkanlarımızın yüzde 80’i değişti. Yani yenileniyoruz. Bizler kongre salonlarında yenilenirken birleri de AKP’nin yandaş kanallarında partimize ayar vermeye çalışıyor. Buradan bir kez daha söylemek istiyoruz CHP’de değişimin nasıl olacağına CHP’nin üyeleri ve delegeleri karar verir. Kimse yandaş kanallarda partimize ve bizlere ayar veremez. Hele seçim zamanı suya sabuna dokunmayanlar sizler adına karar veremez. İşi gücü dedikodu olanlar, iş yapanları eleştirenler sizin adınıza karar veremez. Bu toplumu AKP belasından kurtarma fırsatı elimize geçmişti. Maalesef olmadı. Biz onların montaj kasetleri ve yalanlarıyla baş edemedik” diye konuştu.

‘YEREL SEÇİM’ MESAJI: SONUCU BİLİYORUZ AMA REHAVETE KAPILMAK YOK

Aslanoğlu, “Bütün suçu yalana iftiraya atacak değilim tabii ki bizim de eksik bıraktığımız yerler var. Bugün burada lütfen kürsüyü kullanın. Ama kürsüyü kullanırken de öz eleştiri yapalım. Bu partinin evlatları biliyor ki parti sadece kongrelerde ve danışma kurullarında konuşulur. Gazetelerde ya da televizyonlarda değil… Bugün iki adaylı seçim yapılacak ama her kongrede olduğu gibi yine omuz omuza çıkacağız. Yarından itibarinden Menemen’de yerel seçim için omuz omuza çalışacağız. Menemen süreçte haksızlığa uğradı. Menemen’de belediyeyi bir kez daha kazanacağız. Bu Menemen’in kazandığı ne ilk ne de son zafer olacak. Bazen bazı MHP’li ve AKP’li arkadaşlar atıyor şöyle kazanacağız böyle olacak diye. Sandıktan çıkan sonucu biliyoruz, ama rehavete kapılmak yok. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası