Ege Postası
Geri

Aslanoğlu’ndan Urla mesaisi: ‘Kayyum garabeti’’

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun saha ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Urla oldu. Aslanoğlu açıklamasında, ‘’ Milli iradenin hiçe sayılarak kayyum garabetinin yaşatıldığı Urla’da, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu adaletsizlik, yokluk ve Saray düzenini bitirecek olan Urlalıları dinledik. Millet farkında ve kendi iktidarı için gün saymakta. Az kaldı’’ dedi.
Aslanoğlu’ndan Urla mesaisi: ‘Kayyum garabeti’’
Haberler / Yerel Politika
27 Ocak 2023 Cuma 18:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi.

İlk olarak Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan'ı ziyaret etti. Ardından seçilen Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak ile bir araya geldi. 

Son olarak CHP Urla ilçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aslanoğlu, ‘’ Urla’nın talan edilmesine, doğasının katledilmesine ve Urlalıların iradesine zincir vuranlara karşı fedakarca mücadele veren yoldaşlarımızla, CHP Urla ilçe Başkanlığı ziyaretimizde buluştuk. Yolumuz zorlu ama sonu belli. Halkın iktidarı için son 100 metre’’ ifadelerini kullandı. 

Ziyaretlerin ardından Urla’da saha çalışması gerçekleştiren Aslanoğlu, ‘’Milli iradenin hiçe sayılarak kayyum garabetinin yaşatıldığı Urla’da, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu adaletsizlik, yokluk ve Saray düzenini bitirecek olan Urlalıları dinledik. Millet farkında ve kendi iktidarı için gün saymakta. Az kaldı’’ dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası