Ege Postası
Geri

Atamayla gelen il yönetimi örgütten vize alamadı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kurultay takvimi işliyor. 3 Temmuz'da başlayan delege seçimleri sürerken, yaklaşık bir ay sürecek seçim maratonunda üyeler sandık başına gidiyor.
Atamayla gelen il yönetimi örgütten vize alamadı
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2023 Pazartesi 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- CHP'de 3 Temmuzda başlayan delege seçimlerinde bir hafta geride kalırken, İzmir'de kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

Öte yandan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında atamayla gelen il yönetim kurulunun bazı üyeleri örgütten sandıkta tepki alıyor.

Güzelbahçe’de İl Sekreteri Özlem Ünsal ve Bayındır’da İl Yöneticisi Hafize Özkır girdikleri mahalle delege seçimlerini kayabederken, Bayraklı Adalet Mahallesi’nde de tek listeyle yapılan seçimde İl Yöneticileri Leman Tunus, Ali Alan ve Tevfik Türk örgüt üyelerinden çizik yedi.

DELEGE SEÇİLEMEDİ KURAYLA GELDİ

Güzelbahçe Yelki Mahallesi'nde yapılan delege seçiminde İl Sekreteri Özlem Ünsal'ın yer aldığı beyaz liste, mavi listeye karşı kaybetti. Ancak mavi listede yer alan bir ismin hem delege yazıldığı hem de sandık başında yer aldığı tespit edilmiş ve tutanak tutulmuştu. Tüzük gereği seçimin iptal edilmesi beklenirken, hem delege listesinde yer alan hem de sandık başında görevli olan kişinin istifa ettiği bunun üzerine il yönetimini de istifa eden kişinin yerine kura çekilmesine karar vermişti. Kurada da İl Sekreteri Özlem Ünsal delege olarak çıkmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası